O NAS

Med vodilnimi proizvajalci medicinske opreme

Družinsko podjetje KOVAL smo ustanovili leta 1996. Smo med vodilnimi slovenskimi podjetji na področju izdelave medicinske opreme ter pripomočkov za nego in rehabilitacijo. Izdelujemo vozičke za pomoč pri hoji, za prevoz pacienta in za tuširanje, pregledno – terapevtske mize ter negovalne postelje.

Sami razvijamo in izdelujemo.

Zlasti smo ponosni, da vse izdelke razvijamo pod lastno blagovno znamko iz visokokakovostnih materialov, pri tem pa si prizadevamo dosegati vse zahteve sodobne nege v domovih za starejše, bolnišnicah, zdravstvenih domovih, zdraviliščih ali domači oskrbi.   

CERTIFICIRANI IZDELKI

Izdelki so skrbno načrtovani in izdelani skladno s predpisanimi standardi. To dokazuje tudi dejstvo, da so naši izdelki opremljeni s certifikati CE.

ZADOVOLJNI KUPCI

Kupci so naš največji ponos in elan vseh zaposlenih, ki lahko z učinkovito ter enostavno uporabo izdelkov zagotavljajo storitve kakovostne oskrbe in varovanja zdravja.

PREDANI DELU

Poslovna uspešnost z dolgoletno tradicijo temelji na zavzetosti, znanju in strokovnem izpopolnjevanju zaposlenih.

NAREDIMO VEČ

Po ugodnih cenah ter skladno z vašimi željami izvedemo dostavo in montažo. Za informacije o izdelkih in dobavi blagi smo vam na razpolago 365 dni v letu.

Naše glavne vrednote

INOVATIVNOST

Smo inovativni, saj razvijamo lastne proizvode.

SPOŠTOVANJE

Gradimo na spoštovanju in dobrih medsebojnih odnosih.

VISOKOKAKOVOSTNA NEGA

Stremimo k zagotavljanju visokokakovostne nege.

POMOČ SOLJUDEM

Pomagamo soljudem, kar je neprecenljivo.

Prisotnost na globalni ravni

Naše poslanstvo

Že več kot 28 let uspešno uresničujemo strategijo in sledimo poslanstvu, katerega glavno vodilo je zagotavljanje visokokakovostnih izdelkov za nego, ki omogočajo enostavno uporabo in lajšajo delo negovalcem.