O NAS

Med vodilnimi proizvajalci medicinske opreme

Družinsko podjetje KOVAL smo ustanovili leta 1996. Smo med vodilnimi slovenskimi podjetji na področju izdelave medicinske opreme ter pripomočkov za nego in rehabilitacijo. Izdelujemo vozičke za pomoč pri hoji, za prevoz pacienta in za tuširanje, pregledno – terapevtske mize ter negovalne in bolniške postelje.

Sami razvijamo in izdelujemo.

Zlasti smo ponosni, da vse izdelke sami razvijamo in izdelujemo iz visokokakovostnih materialov v lastni proizvodnji, pri tem pa si prizadevamo dosegati vse zahteve sodobne nege v domovih za starejše, bolnišnicah, zdravstvenih domovih, zdraviliščih ali domači oskrbi.   

CERTIFICIRANI IZDELKI

Izdelki so skrbno načrtovani in izdelani skladno s predpisanimi standardi. To dokazuje tudi dejstvo, da so vsi naši izdelki opremljeni s certifikati CE.

ZADOVOLJNI KUPCI

Kupci so naš največji ponos in elan vseh zaposlenih, ki lahko z učinkovito ter enostavno uporabo izdelkov zagotavljajo storitve kakovostne oskrbe in varovanja zdravja.

PREDANI DELU

Poslovna uspešnost z dolgoletno tradicijo temelji na zavzetosti, znanju in strokovnem izpopolnjevanju zaposlenih.

NAREDIMO VEČ

Po ugodnih cenah ter skladno z vašimi željami izvedemo dostavo in montažo. Za informacije o izdelkih in dobavi blagi smo vam na razpolago 365 dni v letu.

Kvaliteta zagotovljena

Že več kot 25 let uspešno uresničujemo strategijo in sledimo poslanstvu, katerega glavno vodilo je, zagotoviti kvalitetne in unikatne izdelke s katerimi gradimo dolgoročna poslovna razmerja s strankami.

Postanite del uspešne zgodbe

Naše kvalitetne in dovršene izdelke so prepoznali v vseh večjih evropskih državah (Francija, Nemčija, Hrvaška, Avstrija, Švedska, Danska, Nizozemska, Italija, Velika Britanija, Norveška), nekaterih državah bližnjega vzhoda (Združeni Arabski Emirati, Katar)  in tudi v čezoceanskih državah (Avstralija, Nova Zelandija).

PREVERITE PONUDBO